banner

Yılın Has’ları belli oldu




Kadir Has Üniversitesi öğrencileri tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen “Yılın En HAS İsimleri” anketinin sonuçları belli oldu. Yarışmada Beren Saat, Engin Akyürek en iyi dizi oyuncuları seçildi.

Yılın En HAS İsimleriMedya, sanat ve spor dünyasının başarılı isimlerinin belirlendiği anket sonuçları 13 Mart Salı günü saat 11.00’de Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleştirilecek ödül töreni ile açıklanacak.

Ödül alan isimler arasında En İyi Kadın Dizi Oyuncusu kategorisinde Beren Saat, En İyi Erkek Dizi Oyuncusu kategorisinde Engin Akyürek, Sosyal Medya Yıldızı kategorisinde Okan Bayülgen,  En İyi Albüm kategorilerinde Hadise ve Murat Boz bulunuyor.

2011 yılının “En Has İsimlerinin” ödüllendirileceği törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

2011 YILININ EN HAS İSİMLERİ

EN HAS KADIN DİZİ OYUNCUSU

BEREN SAAT

EN HAS ERKEK DİZİ OYUNCUSU

ENGİN AKYÜREK

EN HAS SOSYAL MEDYA YILDIZI

OKAN BAYÜLGEN

EN HAS ALBÜM (KADIN)

HADİSE

EN HAS ALBÜM ( ERKEK)

MURAT BOZ

EN HAS EDEBİYATÇI

ZÜLFÜ LİVANELİ-SERENAD

EN HAS MİZAHÇI

TOLGA ÇEVİK

EN HAS SPORCU

BURAK YILMAZ

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.