banner

HIA’dan Türk öğrencilere eğitim daveti!




ESU Türkiye, uluslararası eğitim kuruluşu Humanity in Action’ın (HIA) “ayrımcılığın kökenleri” üzerine yoğunlaşan kapsamlı eğitim programının kapılarını Türk öğrencilere açtığını duyurdu. 1 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında Amsterdam, Berlin, Kopenhag ve Paris’te yapılacak “Humanity in Action“ programına başvurular 15 Mart’ta başlıyor.

Bilgi için tıklayın

uluslararası eğitim kuruluşu Humanity in ActionBelçika, Bosna Hersek, Danimarka, Fransa, Almanya, Macaristan, İsrail, Hollanda, Polonya, İsveç, Türkiye, Britanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Ukrayna’daki üniversitelerle ve öğrencilerle işbirliği içinde faaliyet gösteren uluslararası eğitim kuruluşu Humanity in Action bundan böyle Türk öğrencileri ve üniversite mezunlarını da programına kabul ediyor. Program 1 Haziran – 1 Temmuz arasında Avrupa’nın Amsterdam, Berlin, Kopenhag ve Paris şehirlerinde gerçekleştirilecek. HIA Programı’nın temelinde ayrımcılığın kökeninde yatan sosyal ve siyasal faktörlerin keşfedilmesi hedefi yer alırken, potansiyel çözüm önerilerinin tartışılacağı platformlar oluşturma amacı da güdülüyor. Programa bu yıl Türk üniversite öğrencileri ve mezunları da başvurabilecek. HIA’dan yurtdışında eğitim alarak bu önemli eğitim ve kariyer fırsatını değerlendirmek isteyen Türk öğrenci ve mezunların 15 Mart tarihinden itibaren programa başvuruda bulunmaları gerekiyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.