Polis: Fenerli dövüp videoya alana Taksim’de âlem!
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Perşembe, 05 Nisan 2012 09:40 tarihinde oluşturuldu
Fanatik grup, Fenerli dövene kombine vaat etti. Polis de lince teşvik verdi:Fenerli dövüp videoya alana Taksim’de âlem!
TRABZONSPOR ve Fenerbahçe kulüplerinin resmi internet sitelerinde karşılıklı sert açıklamalarına üniversiteli taraftarlar da katıldı. Ankara’da okuyan üniversiteli Trabzonluların kurduğu ‘Uni-TS Ankara Grubu’, Facebook’taki sayfasında Trabzon’da okuyan Fenerbahçeli üniversitelilerin fotoğraflarını yayınladı.
Bununla da yetinmeyen grup, fotoğrafta ellerinde Fenerbahçe atkısı bulunan 2’si kız 5 üniversiteli gencin bulunmasını, dövülmesini, ellerindeki atkıların alınmasını ve bu görüntülerin videoya çekilmesini istedi. Bunun yapanlardan ilk 5’e girenlere ise önümüzdeki sezon için kombine bilet sözü verildi.
Öğrenciler sınava giremedi
Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde okuyan Fenerli öğrenciler tehditler yüzünden final sınavlarına giremediklerini öne sürdü. Öğrenciler şunları söyledi: “Durumu rektöre anlattık. Bize ‘Her Fenerlinin peşine koruma takamam’ dedi.”
İstanbul Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru R.A. ise fotoğraftaki Fenerlileri dövüp kameraya çekenlere Taksim’de 2 gece âlem vaat etti!
SORUŞTURMA AÇILDI!
R.A. fotoğrafın altına şunları yazdı: “İstanbul, Taksim’deyim. Videoya alana benden iki gece Taksim eğlencesi. Şaka yapmıyorum. Kendi evimde misafir edip, âlemlere akacağız ya da istediği başka bir şey olursa söylemesi yeter!” Fenerliler yorumun yanında üniformalı fotoğrafı bulunan R.A.’yı İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne şikâyet etti. R.A. hakkında soruşturma başlatıldı.
(haberturk)
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Özel okullar ayakta kalabilmek için yine kendi yağında kavrulacak!
-
MEB izinsiz kurumlara karşı ihbar linki kurdu
-
İstanbul'da eğitim Mücahit Yentür'e emanet
-
Özel öğretim kurumları zor bir dönemden gerçerken, neler yapılmalı?
-
MEB devamsızlık affını kaldırıyor
-
Bahçeşehir Üniversitesi’nin zirvesine yabancı öğrenciler damga vuruyor
-
20 üniversiteye rektör atandı
-
LGS 1. nakil sonuçları açıklandı
-
The Wall’ü izleyin Engelliler için yaşam köyüne destek olun
-
10 Soruda 2023 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İşlemleri