Öğrenci-öğretmen ilişkisinin etnik, dini sınırı olamaz
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Perşembe, 31 Mart 2016 12:35 tarihinde oluşturuldu
Başbakan Davutoğlu, "Öğrenci-öğretmen ilişkisinin, coğrafi, etnik, dini, mezhebi bir sınırı olmaz. Bir öğretmen ki öğrencisine, 'şu veya bu dindendir, şu veya bu dildendir' derse ve o nazarla bakarsa, mesleğine en büyük ihaneti yapmış olur." dedi.
Başbakan Davutoğlu, "Öğrenci-öğretmen ilişkisinin, coğrafi, etnik, dini, mezhebi bir sınırı olmaz. Bir öğretmen ki öğrencisine, 'şu veya bu dindendir, şu veya bu dildendir, şu veya bu mezheptendir, şu veya bu etnik kökendendir' derse ve o nazarla bakarsa, mesleğine en büyük ihaneti yapmış olur." dedi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Antalya’ya 72 milyon değerinde eğitim yatırımı
-
38 eski rektörden ortak açıklama
-
Verdiğimiz Savaşın Zayiatı Gençler Olmasın
-
Yüz yüze eğitimin yol haritası açıklandı
-
YKS 2021 başvuruları başladı
-
Yabancı öğretmenler Türkçe sınavında
-
Üniversitelerin altın çağı sona mı eriyor?
-
2021’de eğitim sektöründe neler bekliyoruz?
-
Üniversiteliler pandemi sürecini nasıl geçiriyor?
-
Dr. Turay Kesler: 2021'in eğitim markası VATAN olacak