TED Atakent’ten Eren Büktel BTEC’in Yılın Öğretmeni seçildi
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Perşembe, 08 Temmuz 2021 16:02 tarihinde oluşturuldu
İngiltere merkezli eğitim şirketi Pearson tarafından her yıl uygulanan BTEC Ödülleri (Business and Technology Education Council) kapsamında, en prestijli ödül olarak kabul edilen ‘Yılın Öğretmeni’ ödülüne bu yıl TED Atakent Koleji Özel Lisesi Fizik Öğretmeni Eren Büktel layık görüldü.
Büktel, dünya genelinde 70’den fazla ülkede uygulamalı bilimler, işletme, bilişim teknolojileri gibi alanları kapsayan, öte yandan İngiltere'nin en büyük akreditasyon kurumu olan Edexel'in denklik kabul ettiği BTEC Programları kapsamında düzenlenen BTEC Awards, ‘Yılın Öğretmeni’ ödülünü ülkemizde alan ilk Türk Öğretmen oldu.
BTEC çalışmaları sırasında gösterdiği yenilikçi yaklaşımı, kararlı, yaratıcı, enerjik ve girişimci yapısı, profesyonel tutumu, teknoloji ve bilim okuryazarlığı, çözüm odaklı yaklaşımlarıyla diğer öğretmenlere de örnek olan Büktel, hem öğrencilerini, hem de kendini geliştirme konusundaki üstün çabası sayesinde bu ödüle layık görüldü.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Mektebim Koleji, İş Dünyası Kurulu ile öğrencilere girişimciliğin kapısını açacak
-
Cumhuriyetin 100. Yılında açılan okullara "100. YIL TABELASI"
-
Öğrenciler, siber tehlikelere karşı bilinçleniyor
-
Geleceğin şampiyonları Ekol Spor Lisesi’nde yetişecek
-
Birlikte geleceğe yürüyoruz: Türkiye Cumhuriyeti 100 Yaşında
-
Gençlere bırakacağımız tek miras Cumhuriyet’tir!
-
Özel okul derneklerinden ortak açıklama: Eğitim desteklenen sektörler arasına alınmalı
-
10. YILIN EĞİTİMDE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
-
Özel okullar ayakta kalabilmek için yine kendi yağında kavrulacak!
-
MEB izinsiz kurumlara karşı ihbar linki kurdu