Üniversiteli kız Kenan Işık'ı deli etti
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Salı, 01 May 2012 15:57 tarihinde oluşturuldu
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının dünkü bölümünde Kenan Işık, bir yarışmacı karşısında yine zor anlat yaşadı.
Kenan Işık Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının dünkü bölümünde, bir yarışmacı karşısında yine zor anlar yaşadı.
60 bin değerinde 'Hangisi bir hayvan değildir? ' sorusu karşısında oldukça düşenen yarışmacı 'iki cevabı çıkarabilsem' diye konuştu. Bunun üzerine Kenan Işık, 'Çıkarıyorsunuz ama. Yüzde 50 jokerinizi kullanırsanız iki cevap çıkacak ' dedi. Yarışmacı da, 'Tamam ama devam etmek zorunda kalacağım ve 30 binim şu anda garanti ' karşılığını verdi.
'YARIŞMAYI SEYRETMİYORSUNUZ HERHALDE'
Kenan Işık bunun üzerine, 'Burada itiraf edeyim yarışmayı seyretmiyorsunuz belli. İki cevap seçeneği kaldıktan sonrada yarışmadan çekilebilirsiniz ' şeklinde konuştu.
Işık'ın bu sözü karşısında utanarak yüzünü kapatan genç kız, 'Ben yarışmayı seyrediyorum ama... ' dedi.
KENAN IŞIK'IN BUNALDIĞI ANLAR...
Yarı yarıya joker hakkını kullanan yarışmacı çıkan iki seçeneğe 'Demek ki, onlar bitkiymiş' diyerek Işık'ı şaşırttı. 'Hangisi bir hayvan değildir? ' diyerek soruyu yineleyen Işık, 'Kafanız iyice karıştı sizin. Yani o iki tane çıkan seçenek hayvanmış ' diye konuştu.
'Evet anladım anladım' diyerek düşünmeye devam eden yarışmacıya Işık, 'Cevap verecek misiniz, yoksa 30 bini alacak mısınız? ' diye sordu. 'Çok güzel kışkırtıyorsunuz Kenan Bey ' diyen yarışmacı bir süre daha düşündü.
'Yakomoz nedir, biliyormusunuz?' diye soran Işık'a yarışmacı, 'Yakomoz bir doğa olayı' dedi. 'Doğa olayı ise hayvan değil ' karşılığını veren Işık'a yarışmacı, 'Aynı zamanda hayvan da olabilir' diye konuştu.
Kenan Işık'ın sabrını zorlayan üniversiteli kız, yarışmaya devam etti ancak doğru cevabı 'Çarkıfelek' olan soruya 'Yakamoz' yanıtını verince elendi.
(milliyet)
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
OKUL MÜDÜRÜNE 26 MİLYON TL CEZA
-
Ali Yalçın: Eğitim sisteminde önemli bir kalite sorunu var
-
AB ülkelerinde okullar açık, biz neden kapalı?
-
TÖZOK başkanlığına Zafer Öztürk getirildi
-
Eğitim dünyası acı kayıpla sarsıldı
-
TOBB'dan "fuhuş evleri" sözlerine tepki
-
TÜSİAD eğitimde gelecek senaryolarını tartıştı
-
Pandeminin ebeveyn açmazı: Ders mi oyun mu?
-
Türkiye uluslararası öğrenci sayısında dünyada ilk 10’da
-
10 soruda TIMSS 2019 sonuçları ne söylüyor?