Düşler Akademisi engelli bireylere istihdam yaratacak
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Cumartesi, 12 May 2012 16:26 tarihinde oluşturuldu
Vodafone Vakfı’nın Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Kalkınma Bakanlığı ve Alternatif Yaşam Derneği işbirliğiyle hayata geçirdiği Düşler Akademisi, Düşler Mutfağı projesiyle engelli bireylere istihdam olanağı sağlamayı amaçlıyor.
Proje, engelliler için bir eğitim atölyesi olmanın yanı sıra imalathane olarak da değerlendiriliyor ve catering hizmeti sunuyor. Şef Elif Sarıkaya’nın haftada 5 gün 4 saat gönüllü eğitim verdiği Düşler Mutfağı’ndan elde edilen gelirin daha fazla dezavantajlı gencin aktivitelerden faydalanması amacıyla değerlendirilmesi hedefleniyor.
(star)
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
YÖM Okulları, hibrit lise projesiyle öne çıkacak
-
Eğitimde fırsat eşitliği ve sosyal sorumluluk Kunduz’da buluşuyor
-
Gençlerin yüzde 67'si eğitimi düzelteceğine inandığı siyasetçi için oyunu değiştirecek
-
Sınav Eğitim Kurumları 2022 Kurucular Zirvesi gerçekleştirildi
-
Sınav’ın Voice Of Silence Team Öğrencileri ile işitme engeline duyarlılık artıyor
-
Yabancı Dil mi, Yalancı Dil mi?
-
Doğru Cevap’a yeni genel müdür
-
Sevinç Atabay, siyasete atıldı
-
Eğitimde milli servetin heba olması!?!
-
Toplumsal cinsiyet eşitliği eğitim müfredatında yer almalı