Dizi uğruna okullarını bıraktılar
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Çarşamba, 16 May 2012 11:35 tarihinde oluşturuldu
Ünlü oyuncuların dizi için okullarını askıya almaları tartışma konusu oldu.
Oyuncu Roja Demirer, "Karnede notlar düşünce TRT kapıdan sokmazdı" diyerek oyunculuk uğruna okullarını donduran genç isimlerin kararını tartışılır hale getirdi.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Mete ile Aylin'i canlandırarak yıldızı parlayan Aras Bulut İynemli ve Farah Zeynep Abdullah, dizi çekimleri için okullarını dondurduklarını açıklamıştı. Bu kararın doğru olup olmadığı akıllarda soru işareti bırakırken, Yeşilçam'ın duayenlerinden eleştiri yağdı.
Oyunculuğa yıllarını vermiş usta isimlerin kararla ilgili görüşleri:
EDİZ HUN: Eğitim çok önemlidir. Gençler televizyon dizilerini izleyerek, orada ki oyuncuların rahat bir hayat yaşadığını düşünüyorlar. Ancak çok yanlış bir yoldur bu. Tahsil insanda özgüveni arttırır. hep eğitim çok önemli diyoruz da, öğretmen de çok önemlidir.
SELDA ALKOR: Önce eğitim gelir. Eğitimini yarım bırakmaları çok yanlış bir düşüncedir. Hepsi çok genç pırıl pırıl insanlar, dilerim okulların bitirerek oyunculuk adına hem sinemaya hem de kendilerine daha faydalı olurlar. İnşallah bu söylediğimiz yolda ilerlerler.
(sabah)
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
TÖZOK, Cumhuriyetin 100. Yılı ve Eğitimin Geleceği Sempozyumu Kapanış Bildirgesi'ni açıkladı
-
Millet İttifakı, Eğitim ve Öğretim politikalarını 6 başlıkta açıkladı
-
Özel öğretimde son 40 yılın en zorlu dönemi!
-
Yeni yüzyılda sürdürülebilir eğitim girişimciliği
-
2023’de özel okulculuğu bekleyen sorunlar ve çözümler
-
Bakan Özer, özel okul ücretlerindeki artış oranını açıkladı
-
Gelecek, dijital anlamda güçlü, bağımsız, çevik birey ve kurumların olacaktır
-
Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne yeni isim atandı
-
TÖZOK 9. Ortaöğretim Çalıştayı Sonuç Bildirgesi açıklandı
-
10 yaşında Dünya Rekoruna imza attılar