Yakın Doğu'da üniversite adayları için ekonomik paket
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Perşembe, 26 Temmuz 2012 10:51 tarihinde oluşturuldu
Yakın Doğu Üniversitesi 'ekonomik paket' dönemini başlattı. Öğrencilerin, öğrenim ücreti, yurt, yemek ve diğer tüm masrafları için tek fiyat belirleniyor
Lefkoşa'da kurulu Yakın Doğu Üniversitesi dünya standartlarındaki akademik eğitimi, kampus altyapısı ve sosyal-kültürel imkânları ile Kuzey Kıbrıs'ı bilim ve kültür merkezi haline getirdi. 63 ülkeden 20 bin öğrencinin eğitim gördüğü Yakın Doğu Üniversitesi, network zengini mezunlar yetiştiriyor. 16 fakülte ve 4 yüksekokuluna bağlı 77 bölümü bulunan üniversitede Orta Asya ve Avrupa Ortadoğu kültürleri içiçe yaşıyor. Fakülte mezunları, istisnasız her sektörde devlet ve özel şirket kadrolarında AB uzmanlığı, ulusal ve uluslararası bankacılık, finans kaynakları, arşiv, kütüphane, dokümantasyon merkezleri, -e devlet, e-belediye projeleri, bilgi-işlem, bilgisayar donanım ve yazılımları, insan kaynakları yönetimi, pazarlama, iletişim, üretim, planlama, uluslararası ilişkiler gibi çeşitli alanlarda kariyer imkânı bulabiliyor.
ÜCRET 4 BİN 400 EURO
Yakın Doğu Üniversitesi yükseköğrenim görmeyi 'külfet' olmaktan çıkaran ekonomik paket uygulamasıyla da dikkat çekiyor. Öğrenim ücreti, yurt ve yemekten oluşan pakete elektrik, su, ısınma ve temizlik ücretlerinin de dahil olduğu ekonomik paketin ücreti 4 bin 400 euro.
(sabah- yaşar özay)
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Eğitimde fırsat eşitliği ve sosyal sorumluluk Kunduz’da buluşuyor
-
Gençlerin yüzde 67'si eğitimi düzelteceğine inandığı siyasetçi için oyunu değiştirecek
-
Sınav Eğitim Kurumları 2022 Kurucular Zirvesi gerçekleştirildi
-
Sınav’ın Voice Of Silence Team Öğrencileri ile işitme engeline duyarlılık artıyor
-
Yabancı Dil mi, Yalancı Dil mi?
-
Doğru Cevap’a yeni genel müdür
-
Sevinç Atabay, siyasete atıldı
-
Eğitimde milli servetin heba olması!?!
-
Toplumsal cinsiyet eşitliği eğitim müfredatında yer almalı
-
Teknoloji’de Kadın: ‘Onun Hayali Bizim Hayalimiz’