Okullarda süt dağıtımı ikinci döneme kaldı
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Salı, 02 Ekim 2012 12:24 tarihinde oluşturuldu
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bu yıl ikinci dönemden itibaren haftada 3 gün süt dağıtılacağını belirtti
Kırıkkale Üniversitesi’nin akademik yıl açılış törenine katılmak üzere kente gelen Bakan Dinçer, ikinci dönem haftada üç gün süt dağıtılacağını beilrterek, “Haftada 5 gün biraz çok oldu gibi gözüktü. Dolayısıyla bu yıl haftada 3 gün, sadece kamu okullarındaki çocuklara değil, özel okullardaki çocuklara da süt dağıtacağız” dedi.
Bir gazetecinin süt dağıtımı ile ilgili sorusu üzerine Dinçer, “İkinci yarıyıl, haftada üç gün süt dağıtacağız. Geçtiğimiz seneki uygulamalardan elde ettiğimiz geri bildirimlerden hareketle böyle bir karar verdik. Haftada 5 gün biraz çok oldu gibi gözüktü. Dolayısıyla bu yıl haftada 3 gün dağıtacağız. Ama kapsamı genişletiyoruz. Sadece kamu okullarındaki çocuklara değil, aynı zamanda özel okullardaki çocuklara da dağıtacağız. Böylece kapsamı daha geniş ama haftada 3 olmak üzere ikinci dönemden itibaren dağıtmaya başlayacağız” dedi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Bugünlerde her öğretmen biraz Youtuber olmalı
-
Uğur Okulları'nın yeni genel müdürü belli oldu
-
Nevzat Kulaberoğlu görevinden ayrıldı
-
Taşel: Hedefimiz öğrenci sayımızı 2 milyonun üzerine çıkarmak
-
Kaçımızın aklına müdür denilince kadın geliyor?
-
2023 VİZYON BELGESİNE COVID-19 GÖLGESİ
-
Antalya’ya 72 milyon değerinde eğitim yatırımı
-
38 eski rektörden ortak açıklama
-
Verdiğimiz Savaşın Zayiatı Gençler Olmasın
-
Yüz yüze eğitimin yol haritası açıklandı