Kitap Toplama Seferberliği
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Pazartesi, 08 Ekim 2012 12:18 tarihinde oluşturuldu
Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria, İstanbul’daki 10 okulun kütüphanesi için yürütülen kitap toplama kampanyasına ev sahipliği yapıyor.
Galleria, Doğa Koleji ve Türk Kütüphaneciler Derneği (TKD) ile birlikte “Bilgiye Uzanan Köprü” projesi kapsamında İstanbul’da belirlenen 10 okulun kütüphanesi için kitap toplama kampanyası başlattı. 30 Kasım’a kadar sürecek sosyal sorumluluk kampanyasında kitaplar Galleria içerisine kurulan standa teslim edilebilecek.
“Bilgiye Uzanan Köprü” Projesi, ilk ve ortaöğretim kurumlarına modern kütüphaneler kazandırmak, öğrenci ve öğretmenlerin bilgiye kolayca ulaşmalarını sağlamak, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kütüphaneciler Derneği İstanbul Şubesi arasında imzalanan bir protokolle 2011 yılında uygulamaya konuldu.
Galleria’daki kampanya, İstanbul’da belirlenen, imkânları kısıtlı 10 okulun kütüphanesine kitap sağlanmasını hedefliyor.
Bilgi için;
Manifesto İletişim
Hande Olgaç, Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. , 0554 499 9901
İpek Kocael, Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. , 0507 699 7352
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Eğitimde fırsat eşitliği ve sosyal sorumluluk Kunduz’da buluşuyor
-
Gençlerin yüzde 67'si eğitimi düzelteceğine inandığı siyasetçi için oyunu değiştirecek
-
Sınav Eğitim Kurumları 2022 Kurucular Zirvesi gerçekleştirildi
-
Sınav’ın Voice Of Silence Team Öğrencileri ile işitme engeline duyarlılık artıyor
-
Yabancı Dil mi, Yalancı Dil mi?
-
Doğru Cevap’a yeni genel müdür
-
Sevinç Atabay, siyasete atıldı
-
Eğitimde milli servetin heba olması!?!
-
Toplumsal cinsiyet eşitliği eğitim müfredatında yer almalı
-
Teknoloji’de Kadın: ‘Onun Hayali Bizim Hayalimiz’