Askeri okullarda üniforma dönemi bitiyor mu?
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Pazartesi, 03 Aralık 2012 13:56 tarihinde oluşturuldu
Okullarda serbest kıyafet döneminin başlamasının ardından gözler askeri okullarla polis okullarına çevrildi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, askeri okulların da sivilleşmesi gerektiğini üniformalı dönemin sona ermesi gerektiğini savundu.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Boğazlıyan Kaymakamı Ömer Faruk Çelik'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, okullarda kıyafet serbestliğiyle, öğrencilere hangi kıyafetle rahat ediyorsa onu giyebilme imkanının getirildiğini söyledi.
Kılıçdaroğlu'nun torununa da hürriyet verdik
Askeri ve polis okullarında üniformalı öğrenciler olduğunu anlatan Bozdağ, ''Devlet okulları ve özel okullara baktığımızda da orada da üniformalı öğrencilerimiz var. Artık sivilleşmek zamanıdır. Üniformalı dönemlerin sona ermesi lazım.
Artık tek tipçiliğin savunucusu olan Kılıçdaroğlu ve arkadaşları buna alışmalıdır. Eminim Sayın Kılıçdaroğlu torunları için daha güzel kıyafetler seçme imkanı bulacaktır. Ona da hürriyet verdik'' diye konuştu.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
OKUL MÜDÜRÜNE 26 MİLYON TL CEZA
-
Ali Yalçın: Eğitim sisteminde önemli bir kalite sorunu var
-
AB ülkelerinde okullar açık, biz neden kapalı?
-
TÖZOK başkanlığına Zafer Öztürk getirildi
-
Eğitim dünyası acı kayıpla sarsıldı
-
TOBB'dan "fuhuş evleri" sözlerine tepki
-
TÜSİAD eğitimde gelecek senaryolarını tartıştı
-
Pandeminin ebeveyn açmazı: Ders mi oyun mu?
-
Türkiye uluslararası öğrenci sayısında dünyada ilk 10’da
-
10 soruda TIMSS 2019 sonuçları ne söylüyor?