Liseli kızlar görenleri şaşırttı
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Pazar, 09 Aralık 2012 11:38 tarihinde oluşturuldu
Lise öğrencisi 6 kız, ‘sarılmak beleş’ yazılı pankart açıp yoldan geçenlere sarıldı.
Adana’da 5’i kız 6 lise öğrencisi, ellerinde İngilizce ve Türkçe, ’Sarılmak beleş’ yazan dövizleri gösterdikleri kişileri kucaklayıp sarıldı, ardından teşekkür etti.
Kent merkezindeki Atatürk Caddesi üzerinde bekleyen Seyhan Rotary Anadolu Lisesi 11’nci sınıf öğrencileri 17 yaşındaki Gamze Gören, Özge Naz Özdemir, Ece Körpınar, Mert Can, Sena Kapkiner ve Eylül Aksoydan, insanların birbirlerine daha sıcak davranması ve iyi ilişkiler kurmasına dikkat çekmek için 1 saat boyunca yaklaşık 300 kişiye sarıldı.
İnsanların birbirine selam dahi vermeyi unuttuğunu söyleyen Gamze Gören, "Biz insanların birbirine selam verdiği günlerin geri gelmesini istiyoruz. Birbirlerine daha sıcak davranmalarını bekliyoruz. Bu yüzden hazırladığımız dövizleri gösterdiğimiz kişilere sarılıp teşekkür ettik" dedi.
Öğrencilerin sarılma teklifine bir çok kişi sıcak bakmazken, sarılan kişiler ise öğrencileri kutlayıp teşekkür etti.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
OKUL MÜDÜRÜNE 26 MİLYON TL CEZA
-
Ali Yalçın: Eğitim sisteminde önemli bir kalite sorunu var
-
AB ülkelerinde okullar açık, biz neden kapalı?
-
TÖZOK başkanlığına Zafer Öztürk getirildi
-
Eğitim dünyası acı kayıpla sarsıldı
-
TOBB'dan "fuhuş evleri" sözlerine tepki
-
TÜSİAD eğitimde gelecek senaryolarını tartıştı
-
Pandeminin ebeveyn açmazı: Ders mi oyun mu?
-
Türkiye uluslararası öğrenci sayısında dünyada ilk 10’da
-
10 soruda TIMSS 2019 sonuçları ne söylüyor?