14 üniversiteli dağda mahsur kaldı
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Pazar, 09 Aralık 2012 09:09 tarihinde oluşturuldu
Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki Sandras Dağı’na çıkan 14 kişilik üniversiteli grubu arama çalışmaları devam ediyor
Köyceğiz ilçesindeki Sandras Dağı'nda çıkan tipi nedeniyle mahsur kalan 14 kişilik öğrenci grubuna ulaşmak için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
Köyceğiz Kaymakamı Yücel Gemici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dağda mahsur kalanların Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri olduğunu söyledi.
Öğrencilerden gelen yardım çağrısı üzerine ekiplerin harekete geçtiğini belirten Gemici, ''Muğla İl Özel İdaresi, Jandarma, 112 Acil Servis ve Sivil Savunma ekipleri, mahsur kalan gençlere ulaşmaya çalışıyor. 15 santimetre kar var. Yolu açmak için bölgeye greyder gönderildi. Ayrıca öğrencileri aşağı indirmesi için 4 arazöz de yola çıktı. İnşallah sağlıklı bir şekilde öğrencileri aşağıya indireceğiz'' diye konuştu.
Ekiplerin, 14 kişilik öğrenci grubuna ulaşmak için ellerinden geleni yaptığını ifade eden Gemici, ''Öğrencilerle telefon aracılığıyla irtibat kurduk, sağlık durumları iyi'' dedi.
Bu arada, saat 19.00 sıralarında yardım çağrısı yapan öğrenci grubunun, dağın yaklaşık bin 300 metre yüksekliğinde bulunduklarının tespit edildiği öğrenildi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Bugünlerde her öğretmen biraz Youtuber olmalı
-
Uğur Okulları'nın yeni genel müdürü belli oldu
-
Nevzat Kulaberoğlu görevinden ayrıldı
-
Taşel: Hedefimiz öğrenci sayımızı 2 milyonun üzerine çıkarmak
-
Kaçımızın aklına müdür denilince kadın geliyor?
-
2023 VİZYON BELGESİNE COVID-19 GÖLGESİ
-
Antalya’ya 72 milyon değerinde eğitim yatırımı
-
38 eski rektörden ortak açıklama
-
Verdiğimiz Savaşın Zayiatı Gençler Olmasın
-
Yüz yüze eğitimin yol haritası açıklandı