Minik öğrencilerin gözü önünde bıçaklı kavga
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Salı, 25 Aralık 2012 14:09 tarihinde oluşturuldu
Bursa’da ortaokul öğrencileri, aynı okulda öğrenim gören minik öğrencilerin gözleri önünde bıçaklı kavgaya tutuştu. Çıkan kavgada bir öğrenci yaralandı.
Merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi’nde bir ortaokulun öğrencilerden M.Y., aynı okulda öğrenim gören M.A. ile bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. İki öğrenci arasında çıkan kavgada M.A., M.Y.’yi alnından bıçakla yaralayıp okuldan kaçtı.
Okulun dış kapısının önünde meydana gelen olayı gören vatandaşlar yaralı öğrencinin yanına koşarken, okul çıkışı çocuklarını almaya gelen aileler minik çocuklarını olay yerinden uzak tutmaya çalıştı. Bazı küçük öğrenciler ise yaralı öğrenciyi görmek için sıraya girdi. Olay yerine gelen polis M.Y.’nin yaralanmasına sebep olan bıçağı muhafaza altına alırken, sağlık ekipleri yaralı öğrenciyi Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
HIZ Yayınları, kurumsal yayınları ile kurumların başarısını yükseltiyor
-
İELEV’de ilk kadın Yönetim Kurulu Başkanı dönemi
-
DERSLİG, AFETZEDE ÖĞRENCİLERİN YANINDA
-
Sınav Koleji, Kadınlar Günü'nde deprem bölgesinde
-
Prof. Dr. Bacanlı’dan MEB’e sert eleştiri
-
Özel öğretim kurumları için gelecek perspektifi
-
TÖZOK YİK Başkanı Cem Gülan'ın istifası kabul edilmedi
-
Özel okullardan depremzede öğrencilere destek açıklaması
-
7 bin gönüllü öğretmen sahada destek veriyor
-
MEB, eğitim öğretime verilen araya ilişkin yeni kararlar aldı