Okullar tatil edildi ama…
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Pazartesi, 07 Ocak 2013 17:15 tarihinde oluşturuldu
Hadımköy’de şiddetli kar yağışı nedeniyle okulları tatil edilen lise öğrencileri, okul servisi gelmeyince evlerine gitmek için 4 kilometrelik yolu yürümek zorunda kaldı.
Hadımköy’de kar yağışı nedeniyle öğrenciler zor anlar yaşadı. Yağışın artmasıyla birlikte okulları tatil edilen lise öğrencisi okul servisi gelmeyince yürüyerek evlerine gitmek zorunda kaldı. Evlerine dönmek için bindikleri otobüs de yolda kalan öğrenciler, “Yaklaşık 1 kilometredir yürüyoruz. Otobüs yolda kaldı, servis gelmedi. 3 kilometre daha yürüyeceğiz” dedi.
Öte yandan Ankara’ya gitmek için Otogar’a ulaşmaya çalışan Mehmet Şen isimli bir vatandaş ise elinde bavuluyla yolda kaldı. Yolda kalan araçlar nedeniyle araç bulmayan Şen, Hadımköy’den Esenyurt’a kadar yürüyüp araç bulmaya çalışacağını söyledi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Mektebim Koleji, İş Dünyası Kurulu ile öğrencilere girişimciliğin kapısını açacak
-
Cumhuriyetin 100. Yılında açılan okullara "100. YIL TABELASI"
-
Öğrenciler, siber tehlikelere karşı bilinçleniyor
-
Geleceğin şampiyonları Ekol Spor Lisesi’nde yetişecek
-
Birlikte geleceğe yürüyoruz: Türkiye Cumhuriyeti 100 Yaşında
-
Gençlere bırakacağımız tek miras Cumhuriyet’tir!
-
Özel okul derneklerinden ortak açıklama: Eğitim desteklenen sektörler arasına alınmalı
-
10. YILIN EĞİTİMDE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
-
Özel okullar ayakta kalabilmek için yine kendi yağında kavrulacak!
-
MEB izinsiz kurumlara karşı ihbar linki kurdu