‘Başbakanımızı seven süt içsin’
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Pazartesi, 11 Şubat 2013 15:01 tarihinde oluşturuldu
Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, bir okuldaki süt dağıtımı töreninde öğrencilere "Başbakanımızı seven süt içsin" diyerek seslendi
Ağrı’da okullarda süt dağıtım törenine katılan Vali Mehmet Tekinarslan, öğrencilere Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın kim olduklarını sordu, ardından "Başbakanımızı seven süt içsin" diyerek kampanyayı başlattı.
Milli Eğitim, Sağlık, Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlıkları tarafından ortaklaşa yürütülen ’Okul sütü programı Türkiye genelindeki 30 bin 885 okulda başlaması nedeniyle merkez Şeref Saraçoğlu İlköğretim Okulu’nda tören düzenlendi. Ağrı’da 48 gün 74 bin 989 öğrenciye süt dağıtılacağının açıklanmasının ardından Vali Mehmet Tekinarslan, öğrencilerle sohbet etti.
Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın kim olduklarını soran ve doğru yanıt alan Vali Tekinarslan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ağrı’yı ve halkını sevdiğini anlattı. Öğrencilerin süt içmelerini teşvik etmek için de Vali Tekinarslan, "Başbakanımız süt içen çocukları çok seviyor ve mutlu oluyor. Başbakanımızı seven sütünü içsin" diye konuştu.
İlköğretim Okulundaki törende Vali Yardımcısı Ercan Ateş, Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak ve daire müdürleri hazır bulundu.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
YÖM Okulları, hibrit lise projesiyle öne çıkacak
-
Eğitimde fırsat eşitliği ve sosyal sorumluluk Kunduz’da buluşuyor
-
Gençlerin yüzde 67'si eğitimi düzelteceğine inandığı siyasetçi için oyunu değiştirecek
-
Sınav Eğitim Kurumları 2022 Kurucular Zirvesi gerçekleştirildi
-
Sınav’ın Voice Of Silence Team Öğrencileri ile işitme engeline duyarlılık artıyor
-
Yabancı Dil mi, Yalancı Dil mi?
-
Doğru Cevap’a yeni genel müdür
-
Sevinç Atabay, siyasete atıldı
-
Eğitimde milli servetin heba olması!?!
-
Toplumsal cinsiyet eşitliği eğitim müfredatında yer almalı