Hukuk öğrencisi şoke etti!
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Cumartesi, 16 Şubat 2013 13:45 tarihinde oluşturuldu
ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümüne, Doğuş Üniversitesi hukuk öğrencisi genç kız damga vurdu.
Yarışmaya Antalya'dan katıldığını söyleyen Gizem Alpaltaş isimli yarışmacı, stüdyoya gelir gelmez konuşma tarzı ve hareketleriyle yarışmaya damga vuracağının mesajlarını verdi. Antalya'da tatil yaptığını ve yarışmaya atmosferi merak ettiği için katıldığını belirten Alpaltaş, ilk soruda seyirci jokerini kullanarak herkesi şaşırttı.
İlk 4 soruda 3 joker
Heyecanlı olduğunu belirten hukuk öğrencisi peşpeşe gelen diğer sorularda da jokerlerini kullanarak ilerlese de joker haklarını erittikten sonra yarışmadan çekilme kararı aldı.
Kenan Işık yarışmacıya çekini takdim ettikten sonra elini uzattı ancak yarışmacı Işık'ın elini sıkmadan stüdyoyu terk etti.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Antalya’ya 72 milyon değerinde eğitim yatırımı
-
38 eski rektörden ortak açıklama
-
Verdiğimiz Savaşın Zayiatı Gençler Olmasın
-
Yüz yüze eğitimin yol haritası açıklandı
-
YKS 2021 başvuruları başladı
-
Yabancı öğretmenler Türkçe sınavında
-
Üniversitelerin altın çağı sona mı eriyor?
-
2021’de eğitim sektöründe neler bekliyoruz?
-
Üniversiteliler pandemi sürecini nasıl geçiriyor?
-
Dr. Turay Kesler: 2021'in eğitim markası VATAN olacak