Askeri helikopter okul bahçesine indi
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Cumartesi, 23 Şubat 2013 16:41 tarihinde oluşturuldu
Bitlis'te askeri helikopter, hava muhalefeti nedeniyle 100. Yıl Atatürk İlköğretim Okulu bahçesine zorunlu iniş yaptı.
Van'a gitmek üzere Diyarbakır'dan havalandığı öğrenilen askeri helikopter, Bitlis semalarında bir süre alçak uçuş yaptıktan sonra 100. Yıl Atatürk İlköğretim Okulu'nun bahçesine indi.
İçinde 3 mürettebatın bulunduğu helikopterin, kar yağışı ve sisin etkisiyle görüş mesafesinde yaşanan düşüş nedeniyle okul bahçesine zorunlu iniş yaptığı öğrenildi.
Helikopterin inişinin ardından güvenlik güçlerinin de okul bahçesinde ve çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.
Okul bahçesinde yaklaşık yarım saat bekleyen ve pilotların yaptığı görüşmenin ardından tekrar havalanan helikopter, İl Jandarma Komutanlığı helikopter pistine yönlendirildi.
Helikopterin okul bahçesine indiğini gören ve şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar ise cep telefonları ile helikopterin görüntüsünü çekti.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
OKUL MÜDÜRÜNE 26 MİLYON TL CEZA
-
Ali Yalçın: Eğitim sisteminde önemli bir kalite sorunu var
-
AB ülkelerinde okullar açık, biz neden kapalı?
-
TÖZOK başkanlığına Zafer Öztürk getirildi
-
Eğitim dünyası acı kayıpla sarsıldı
-
TOBB'dan "fuhuş evleri" sözlerine tepki
-
TÜSİAD eğitimde gelecek senaryolarını tartıştı
-
Pandeminin ebeveyn açmazı: Ders mi oyun mu?
-
Türkiye uluslararası öğrenci sayısında dünyada ilk 10’da
-
10 soruda TIMSS 2019 sonuçları ne söylüyor?