28 Şubat, üniversiteyi karıştırdı!
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Perşembe, 28 Şubat 2013 11:12 tarihinde oluşturuldu
İstanbul Üniversitesi’nde düzenlenen 28 Şubat semineri olaylı başladı. Polis, öğencilere biber gazı ve su sıktı.
28 Şubat sürecine ilişkin İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde düzenlenen semineri protesto etmek isteyen öğrencilere polis müdahale etti. Polis, gaz ve tazyikli su sıkarak grubu dağıtmaya çalıştı.
Türkiye Gençlik Birliği ve Öğrenci kolektiflerinden oluşan bir grup öğrenci, İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde 28 Şubata ilişkin düzenlenen semineri protesto etti. Seminerin yapıldığı fakülteye sloganlar atarak gelen öğrencilere polis müdahale etti. Dağılmayan öğrencilere önce toplumsal müdahale aracıyla su sıkıldı ancak dağılmamakta direnen öğrencilere bu kez devreye biber gazı ile müdahale edildi. Bir süre yaşanan arbedenin ardından öğrenciler dağıldı. Daha sonra bir kez daha toplanan öğrenciler bu kez sadece sloganlar attı. Sloganlarını atan öğrenciler daha sonra olaysız şekilde dağıldı.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Bugünlerde her öğretmen biraz Youtuber olmalı
-
Uğur Okulları'nın yeni genel müdürü belli oldu
-
Nevzat Kulaberoğlu görevinden ayrıldı
-
Taşel: Hedefimiz öğrenci sayımızı 2 milyonun üzerine çıkarmak
-
Kaçımızın aklına müdür denilince kadın geliyor?
-
2023 VİZYON BELGESİNE COVID-19 GÖLGESİ
-
Antalya’ya 72 milyon değerinde eğitim yatırımı
-
38 eski rektörden ortak açıklama
-
Verdiğimiz Savaşın Zayiatı Gençler Olmasın
-
Yüz yüze eğitimin yol haritası açıklandı