banner

Öğretmen maaşlarının yeni listesi




29 Mayıs 2012 tarihinde karara bağlanan ve bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan 2012 Yılının ilk yarısı için belirlenmiş bulunan yüzde 4 artışlı yeni katsayılarla  zamlı maaşlar.

öğretmen maaş listesi2012 Yılının ilk yarısı için belirlenmiş bulunan yüzde 4 artışlı yeni katsayılara göre hesapladığımız zamlı maaşları ve yılın ikinci yarısı için belirlenmiş bulunan yüzde 4 artışlı katsayılara göre hesapladığımız Temmuz maaşları aşağıdaki tabloda görülmektedir

Öğretmenler de diğer bütün kamu çalışanları gibi, yeni katsayılara göre belirlenen 2012 Yılının ilk yarısına ilişkin maaş farkları ve gecikme tutarı ile zamlı maaşlarını 15 Haziranda alacaklar.

ÖNEMLİ NOT: Halen 406 lira olan, zamla birlikte 422 liraya ulaşan ve Temmuzda da 439 liraya yükselecek olan ek ödeme tutarları maaşlara ilave edilmiştir.

Eş ve çocuk için ödenen Aile Yardımı, Bölgesel ödemeler ile ek ders ve yabancı dil tazminatı gibi ödemeler hariçtir.

Eş ve iki çocuk için Aile Yardımı;

- Halen 190,88 lira,

- Zamlı 198,52 lira,

- Temmuz ayı içinse 206,46 liradır.

Ek ders ücretinin 1 saatlik brüt tutarı;

- Halen 9,27 lira,

- Zamlı 9,64 lira,

- Temmuz ayı içinse 10,02 liradır.

Yine eş ve iki çocuk için Asgari Geçim İndirimi tutarı ise 2012 Yılı için 33,24 liradır.

(haber24)

Öğretmen maaşlarının yeni listesi

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.