31 yıldır sınava giriyor
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Pazar, 01 Nisan 2012 12:18 tarihinde oluşturuldu
Samsun'un Bafra ilçesinde 31 yıldır aralıksız sınava giren ve 3 üniversite bitiren sözleşmeli öğretmen bu yıl da sınavı kaçırmadı.
Samsun'un Bafra ilçesinde, 3 üniversite bitiren sözleşmeli öğretmen, 31 yıldır aralıksız sınava giriyor.
Bafra 29 Ekim İlköğretim Okulu'nda bu yıl 31. kez sınava giren, sözleşmeli öğretmen Adem Topçuoğlu (50), yaptığı açıklamada, en büyük hobisinin üniversite sınavında soru çözmek olduğunu belirterek, eski adıyla Öğrenci Seçme Sınavı yeni adı ile Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na 31 yıldır aralıksız girdiğini söyledi.
Her yıl liseden yeni mezun olmuş gibi büyük bir heyecanla sınava geldiğini ifade eden Topçuoğlu, şunları kaydetti:
"Bu sene otuz birinci sınavımdayım, heyecan yok. Her sene sınava devam edeceğim. Yeni liseden mezun olmuş gibi sınava giriyorum. Yaşım şuan 50. Yarım asırlık biri oldum. Ömrümün yarısı sınavla geçti. Okumak ve sınava girmekten evlenmeye de fırsat bulamadım."
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Eyüboğlu Koleji öğrencisi Dünya Şampiyonu oldu
-
Gençler 4 gün çalışmak istiyor
-
Tarihi karakol binası İstiklal Kütüphanesi oldu
-
Hedefimiz Cumhuriyetin 100. Yılında 100 şubeye ulaşmak
-
Prof. Dr. Aydın Uğur törenle son yolculuğuna uğurlandı
-
PTC Türkiye 4 yılın ardından ilk mezunlarını verdi
-
Bugünden geleceğe sürdürülebilir eğitimin parametreleri
-
Zafer Öztürk: Haksız uygulama düzeltilmeli!
-
10 adımda doğru tercih danışmanlığı nasıl yapılmalı?
-
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan yaşama veda etti