'Raylardan Gelen Güç' projesiyle birinci oldu
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Perşembe, 05 Nisan 2012 14:37 tarihinde oluşturuldu
Bursa Hürriyet Anadolu Lisesi öğrencisi 'Raylardan Gelen Güç' projesiyle bölge birincisi oldu.
Bursa Hürriyet Anadolu Lisesi öğrencisi 'Raylardan Gelen Güç' projesiyle bölge birincisi oldu.
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Dairesi tarafından bu yıl 43’üncüsü düzenlenen Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması’na Bursa bölgesinde yer alan Afyonkarahisar, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Kütahya ve Yalova illerinden Temel Fizik ve Uygulamalı Fizik, Kimya, Matematik, Sosyoloji, Tarih, Bilgisayar, Biyoloji ve Coğrafya dallarında 250 proje katıldı.
Yarışmada Uygulamalı Fizik dalında enerji yönetimine yönelik 'Raylardan Gelen Güç' projesiyle birinci olan Hürriyet Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Egehan Sayan, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Zeyrek’i makamında ziyaret etti. Okul müdürü Cemalettin Ateş ve proje danışmanı öğretmeni Çetin İnci ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Egehan Sayan ve öğretmenlerini kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Zeyrek, çalışmanın başarılı bir proje olduğunu belirterek, Ankara’da 03-08 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Türkiye finallerinde de büyük başarı beklediklerini söyledi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Özel okullar ayakta kalabilmek için yine kendi yağında kavrulacak!
-
MEB izinsiz kurumlara karşı ihbar linki kurdu
-
İstanbul'da eğitim Mücahit Yentür'e emanet
-
Özel öğretim kurumları zor bir dönemden gerçerken, neler yapılmalı?
-
MEB devamsızlık affını kaldırıyor
-
Bahçeşehir Üniversitesi’nin zirvesine yabancı öğrenciler damga vuruyor
-
20 üniversiteye rektör atandı
-
LGS 1. nakil sonuçları açıklandı
-
The Wall’ü izleyin Engelliler için yaşam köyüne destek olun
-
10 Soruda 2023 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İşlemleri