Kopyacı öğrenci hocayı bıçakladı
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Pazartesi, 09 Temmuz 2012 09:38 tarihinde oluşturuldu
Siirt Üniversitesi’nde okuyan bir öğrenci, sınavda kendisini kopya çekerken yakalayan ve bu nedenle okuldan 6 ay uzaklaştırma cezası almasına neden olan öğretim görevlisini bıçakla yaraladı.
Siirt Ünivertesi Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü 1. sınıfta okuyan M.S.E. (19), girdiği bir sınavda kopya çekerken kendisini yakalayan ve bu nedenle okuldan 6 ay uzaklaştırma cezası almasına neden olan Siirt Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Tahir Dündar’la (42), Ali Gaffar Okan Caddesi’nde karşılaştı. M.S.E, yolda yürüyen Dündar’ı sırtından bıçakla ağır yaraladıktan sonra koşarak olay yerinden uzaklaştı.
Sırtında bıçakla hastanede
Sırtındaki bıçakla Siirt Devlet Hastanesi getirilen Dündar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından bıçağın çıkarılmasının riskli olabileceği gerekçesiyle hava ambulansla Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Olayın duyulmasının ardından Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Teğin, öğretim üyeleri ve öğrencilerin yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu ve AK Parti İl Başkanı Ali İlbaş da hastaneye geldi. Polis, M.S.E.’yi arıyor.
(star)
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Eyüboğlu Koleji öğrencisi Dünya Şampiyonu oldu
-
Gençler 4 gün çalışmak istiyor
-
Tarihi karakol binası İstiklal Kütüphanesi oldu
-
Hedefimiz Cumhuriyetin 100. Yılında 100 şubeye ulaşmak
-
Prof. Dr. Aydın Uğur törenle son yolculuğuna uğurlandı
-
PTC Türkiye 4 yılın ardından ilk mezunlarını verdi
-
Bugünden geleceğe sürdürülebilir eğitimin parametreleri
-
Zafer Öztürk: Haksız uygulama düzeltilmeli!
-
10 adımda doğru tercih danışmanlığı nasıl yapılmalı?
-
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan yaşama veda etti